2009. május 7., csütörtök

Lista

Elgondolkoztam s ma kitaláltam, hogy írok egy listát. Lehet hosszú lesz, de még Én se tudom mi mindent fogok legépelni. Annak örülök, hogy mostanság állandóan posztolok, igaz annak elég nagy szerepe van benne,hogy otthon hagytam a naplómat és most unom magam halálra nélküle( egyedi kézzel készített békás napló, ami teljesen elbűvöl. Néha csak üldögélek és nézegetem.), de ez csak jó hatással van a blogomra nem igaz?
Na miről írok listát? Hát hogy mit utálok és mit nem , vagyis ahhoz hasonló dolgot. Olyan pro- kontra stílusban.
Kezdjük a kedélyes dolgokkal azt hiszem...
Amit utálok vagy amit nem igazán szeretek:
-A zöldségek és a gyümölcsök
Szerintem ezek érdemlik meg az első helyet. Egész életemben nem ettem meg egy egész gyümölcsrevalót se. Mindenki álmélkodik, hogy hogyan lehetséges is ez. Nagyon egyszerű a válasz. Nem tudom megenni. Isten bizony próbáltam enni, de olyan mintha egy örök életében vegetáriánust próbálna az ember rávenni a húsevésre: lehetetlen.
-Szúnyogok
Mindenféle szúnyogriasztó cuccot lehet kapni a világon és rám egyik se hat. Hiába vagyok befújva a legjobbal( egyben ez azt jelenti, hogy a legdrágább is), hiába ülök a tűz füstjében, míg annyit nem szívok be,hogy az ájulás határára nem kerülök, de semmi. Úgy tűnik a szúnyogok egy egységben az én véremre hajtanak.Biztos finom.
-A bőrömet
Ha le tudnám nyúzni, már megtettem volna. Az orrom ugyanaz a téma
-Keira Knightley
Nem utálom, de nem annyira csipem, nem csak azért, mert lesmárolhatta Johnny Deppet (amíg David Wenhamot nem csókolja meg addig nincs gond), hanem a filmbeli szerepeivel tud engem igazán dühíteni. Nem zavart a Karibban,igaz a harmadik részben egyáltalán volt olyan férfi, akit ne csekkolt volna le? De hogy a Büszkeség és balítéletben ő legyen Elizabeth?! Ennyire nem lehet filmet elrontani! És az állandó orrráncigálása, amit ő olyan szexisnek tart....fújj... Zsivágóban még elviseltem Laraként, de azért nem kéne túlstrapálnia magát. Ja és állandó tagadása a súlyáról. Szerintem van valami gondja. Nem mintha az én derekam nem vetekedne az övével, de azért nem kéne napról-napra kijelentenie, hogy ő nem anorexiás, habár a család nagy része az volt.
-Szeretlek
Még egyszer kinyögi ezt a szót vki nekem, azt komolyan megverem. És ez nem üres fenyegetés. Nem éli túl senki se a bosszúmat. Ja és ezt minden nyelven értem, lehet német, olasz vagy akár japán is. Nem érdekel addig, amig ki nem ejti vki a száján.
-A hangos rágás
Egyszerűen ki nem állhatom, ha valaki mellettem úgy eszik, hogy elnyomja még egy fűnyíró hangját is. Engem ezzel az őrületbe lehet kergetni.Jóén se vagyok az a kifejezetten szépenevő,mert pl. én hangosan iszom, e én tényleg nem tudok máshogy. Ja és az ivásnál is a szürcsölés. MEG AKARNAK ÖLNI?!
-Cijja és a szejetlek
Aki kitalálta,azt meg kell lincselni. Ja ilyen még a korty és a friss és a dzsula(egyáltalán szó ez?!).

Na majd holnap folytatom, mert ma épp a nagyapámmal fogok vitatkozni, mert nekem ugye soha semmiben nem lehet igazam!

2 megjegyzés:

  1. A csámcsogásban egyetértünk. Szintén utálom, ha valaki "lex", "xép", "xop"... és még sorolhatnám. Utálom a hülyéket, azokat, akik nem tudnak helyesen írni, meg a cuppogást is pl. Van egy rokon kislány, aki sokat van nálunk - halálra nyálazzák, ha hülyeséget csinál, azért is csak cuppognak. Egy pornóba cuppogjanak, de ne a gyereken ennyit - elkopik a feje. Utálom a fütyülést. Van egy csávó melóban, dupla füldugón át is hallom, ha fütyül. Amikor ideges vagyok, képes lennék átmenni és a fejébe verni valamit. Mondjuk egy pajszert. Aztán utálom, ha hülyének néznek, ha nincs pénzem, ha megvennék valamit és nincs pénzem. Utálom, hogy folyton elalszom, hogy okosnak szeretnék látszani, de még a kishúgom is bölcsebb nálam. Utálom, hogy sokszor trampli vagyok, pedig lehettem volna csinos is...

    VálaszTörlés
  2. Trampli egy fenét! És te nagyon is okos vagy!!!

    VálaszTörlés